ثبت نام دانشجویان ورودی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ در کتابخانه های دانشگاه انجام گردید

۲۶ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۰۵ کد : ۲۱۴۳۹ اخبار اصلی
ثبت نام دانشجویان ورودی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ در کتابخانه های دانشگاه انجام گردید

ضمن تبریک وخیر مقدم به دانشجویان عزیز ورودی سال 1402به اطلاع می رساند بصورت اتوماتیک ثبت نام این عزیزان در سامانه کتابخانه مرکزی و سایر کتابخانه های دانشگاه با توجه به رشته تحصیلی دانشجویان و نیاز پیشفرض این عزیزان به کتابخانه مرتبط به آن  بصورت خودکار انجام گرفت. لازم به ذکر است نام کاربری این عزیزان کد ملی  و گذرواژه بصورت پیشفرض 123456 می باشد.

آدرس لینک نرم افزار کتابخانه:    http://libsearch.arakmu.ac.ir

با ورود به صفحه کاربری خود امکان مشاهده حساب کاربری، وضعیت امانت، جستجو منابع، رزرو، درخوست و پیشنهاد خرید وجود دارد.

دانشجویان و کارکنان دانشگاه می توانند پس از عضویت در این سامانه از خدمات امانت و گردش منابع در کلیه این کتابخانه ها استفاده نمایند.

ضمنا خواهشمند است با ورود به صفحه کاربری خود و انتخاب گزینه تغییر تصویر در قسمت حساب کاربری جهت بارگزاری عکس مناسب از خود در اسرع وقت اقدام نمایید.

کلید واژه ها: عضویت نرم افزار کتابخانه

( ۴ )