سی‌ و‌ پنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران اردیبهشت ۱۴۰۳

تاریخ شروع: 1403/2/19

تاریخ پایان: 1403/2/29

محل برگزاری: نمایشگاه مصلی امام خمینی (ره) تهران

نمایشگاه کتاب تهران به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی ایران، هر ساله در اردیبهشت ماه در شهر تهران برگزار می شود. در سال 1403، این نمایشگاه به صورت حضوری و مجازی از تاریخ 19 تا 29 اردیبهشت 1403 در نمایشگاه مصلی امام خمینی تهران، برگزار خواهد شد.

لذا از اساتید و اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان گرامی و کارکنان محترم دانشگاه تقاضا می شود لیست کتابهای مورد نیاز خود را براساس فرم چاپی پیشنهاد خرید کتاب یا فرم الکترونیکی سفارش کتاب  مندرج در وب سایت کتابخانه مرکزی دانشگاه ثبت نموده و به ایمیل کتابخانه به آدرس centlib@arakmu.ac.ir  ارسال نمایند. با توجه به محدودیت بودجه خرید، لازم است درخواستها اولویت بندی شده و حداکثر تا تاریخ شانزدهم اردیبهشت به کتابخانه مرکزی یا کتابخانه های دانشکده ها و بیمارستانها ارسال شوند.

اخبار نمایشگاه را می توانید از سامانه های ذیل نمایشگاه کتاب تهران   خانه کتاب و ادبیات ایران  پیگیری نمائید.

کتابخانه مرکزی (شماره مستقیم 08634173386) آماده پاسخگویی به سؤالات شما در این زمینه خواهد بود.

کلید واژه ها: نمایشگاه کتاب کتاب تهران تهران کتابخانه کتابخانه مرکزی اردیبهشت