کتاب "نظریه مجموعه های فازی در تشخیص پزشکی"

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۰ کد : ۳۵۱۱۸ اخبار اصلی
کتاب "نظریه مجموعه های فازی در تشخیص پزشکی"

به استحضار می رساند کتاب "نظریه مجموعه های فازی در تشخیص پزشکی" به همت انتشارات جهاد دانشگاهی مازندران در سالهای قبل به چاپ رسید ولی متاسفانه به دلیل عدم امکان توزیع و پخش کتاب توسط ناشر، نسبت به معرفی کتاب در دانشگاه ها یا نمایشگاه ها اقدامی صورت نگرفت. اگر چه نظریه مجموعه های فازی که به وسیله دانشمند ایرانی تبار در آمریکا ارائه شد سال ها مورد توجه دانشمندان رشته های مختلف علوم قرار گرفته است و کاربرد های زیادی در زمینه های گوناگون داشته است ولی در بخش علوم پزشکی منابع فارسی محدودی در کشور وجود دارد و شاید گفت که این کتاب اولین کتاب فارسی در زمینه تشخیص پزشکی باشد که به معرفی کاربردهای نظریه مجموعه های فازی می پردازد. بنابراین می تواند برای اساتید، دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی، محققین و مهندسین محترم و پزشکان در ارائه ایده های جدید تشخیصی و درمانی، طراحی و اجرای طرح های تحقیقاتی و همچنین انتخاب موضوع پایان نامه ها مفید و کمک کننده باشد. لذا  مشخصات کتاب به همراه فهرست عناوین فصل های کتاب و آدرس مولف و مرکز توزیع ارسال می گردد تا چنانچه کتاب مورد نیاز مراجعین کتابخانه های تابعه باشد اعلام شود تا با همان قیمت پشت جلد و هزینه پست برای متقاضیان محترم ارسال شود.

کلید واژه ها: معرفی کتاب